Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Muren en plafond gestalt

Wat een vakmannen!  muren en plafond gestuct . communicatie erg goed en duidelijk. Prachtig resultaat !  Nogmaals super bedankt mannen....

Bas Dijkstra

Stucen wanden en plafonds Westerbork

Mooi werk geleverd voor een prima prijs. Er is netjes gewerkt en het resultaat is erg mooi geworden. Communicatie uitstekend. Er wordt snel gereageerd op vragen, afspraken worden nagekomen en van tevoren duidelijk wie wanneer aanwezig is. Klein scheurtje in stucwerk achteraf ook prima opgelost. Kortom: We zijn erg tevreden over de geleverde kwaliteit van DE stukadoors!

Rauke de Hoop

Stucwerk plafonds Peize

We hebben een redelijk oud huis laten stucen. Alles is super strak opgeleverd en we zijn er erg blij mee. Het resultaat is prachtig geworden. Professioneel team die vakwerk leveren! Duidelijke communicatie en alles is volgens afspraak verlopen.

Jacob Kamminga

Stukadoorswerk binnen Diever

Ze hebben uitstekend werk afgeleverd. Goede prijs, geen verassingen achteraf. Er wordt goed meegedacht en communicatie helemaal goed.

Sylvia Joustra

Stukadoorswerk Heerenveen

Fijne mensen met passie voor hun vak en plezier in hun werk. Komen keurig op tijd en ruimen aan het einde van de dag hun rommel op. Leveren goed werk af, al met al zeer tevreden. Wel zelf zorg dragen voor de afvoer.
Mocht de badkamer aan de beurt zijn dan weet ik wie ik moet bellen!

Jos van Barneveld