Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Stukadoorswerk Ruinen

Een bedrijf waar je goede afspraken mee kan maken, werken netjes en komen hun afspraken na. Aardig en nuchtere gasten en vooral hardwerkend team. De prijs/kwaliteitverhouding is gewoon goed. Mede-eigenaar Frans communiceert zoals het hoort, geeft goed advies en is goed bereikbaar.

Naast de Stukadoors hebben zij ook het bedrijf de Schilders. Zij hebben alles wat gestuct is geschilderd en daarnaast ook andere schilderwerkzaamheden voor ons gedaan. Voor hen dezelfde lovende woorden als hierboven beschreven. Wij adviseren deze bedrijven dan ook bij anderen aan.

Ed Verhagen

Stuccen plafonds Hurdegaryp

Erg strak geworden!
Fijn en goed contact.
Echt een aanrader

Sytse Bossch

Stuccen keuken en woonkamer Assen

prima, werk. goede informatie vooraf.

Bram Wessel

Stucwerk Westerbork

Mooi werk geleverd voor een prima prijs. Er is netjes gewerkt en het resultaat is erg mooi geworden. Communicatie uitstekend. Er wordt snel gereageerd op vragen, afspraken worden nagekomen en van tevoren duidelijk wie wanneer aanwezig is. Klein scheurtje in stucwerk achteraf ook prima opgelost. Kortom: We zijn erg tevreden over de geleverde kwaliteit van DE stukadoors!

Stucen 40 m2 wanden Peize

We hebben een redelijk oud huis laten stucen. Alles is super strak opgeleverd en we zijn er erg blij mee. Het resultaat is prachtig geworden. Professioneel team die vakwerk leveren! Duidelijke communicatie en alles is volgens afspraak verlopen.

Jacob Kamminga